HUAWEI IDEOS X5, TURKCELL İLE TÜRKİYE'DE...

Huawei, “Akil küpü” IDEOS X5’i 10 Haziran itibariyla Türkiye’de ilk defa Turkcell Iletişim Merkezleri’nde tüketicilerin begenisine sunuyor.

Üstelik IDEOS X5, Turkcell aboneleri için 36 TL x 24 ay ödeme kolayligi ve ayda 250MB bedava internet avantajiyla satişa çikiyor. Huawei, diger modeli IDEOS’u ise 27 TL x 24 ay gibi ulaşilabilir fiyati ve aylik 250MB internet hediyesi ile “cep telefonu yerine herkese akilli telefon” sloganiyla satişa sunuyor.

Huawei IDEOS ürün ailesine KVK ile anlaşmali Turkcell bayilerinde ise Yapi Kredi, Iş Bankasi, Finansbank, Akbank, Garanti Bankasi, HSBC ve Citibank kartlarina peşin fiyatina 9 aya varan taksitlerle sahip olmak mümkün. IDEOS X5 569 TL, IDEOS ise 399 TL peşin fiyatina satişa sunuluyor.

Genel Müdür Liang: Cep telefonu yerine herkese Android akilli telefon! Huawei’nin Google işbirligiyle ürettigi dünyanin ilk “hesapli ve ulaşilabilir” HSDPA Android 2.2 akilli telefon modeli IDEOS’la, “Cep telefonu yerine herkese Android akilli telefon” öneren Huawei’nin Genel Müdürü Philip Zhihui Liang, gecede bir konuşma yapti. Liang, Huawei’nin 2011’de “10 Milyon Kulübü”nü hedefledigini vurgulayarak şöyle konuştu: “2010 yilindan Fortune Global 500 listesinde yer alan Huawei olarak, tüketicilere akilli telefonlari uygun fiyatlarla alabilecekleri mesajini vermek istiyoruz. Piyasaya sürdügümüz IDEOS ürün ailesi 2011’in ilk çeyreginde büyük başariya ulaşti ve dünya çapinda 2.3 milyon birim akilli telefon sevkedildi. Türkiye’de ise müşterilerimizin talepleri dogrultusunda hazirladigimiz özgün ürünlerle %10 pazar payina sahip olduk. Türkiye’de akilli telefon penetrasyonu halen Avrupa ve Amerika’nin gerisinde. Biz 2011 yilinda akilli telefon payinin hizla artacagini düşünüyoruz. Bu çerçevede, Turkcell ve KVK ile başlattigimiz bu işbirliginden çok memnunuz. Geniş kitleleri ulaşilabilir, hesapli akilli telefonlarla buluşturarak Türkiye’de rakiplerimizden farklilaşacagiz. “Hayat Onunla Kolay” sloganiyla tüketicilere gelişmiş ürün portfoyümüzü ulaştiracagiz.”

Bilgin Demir: 2011 sonunda Türkiye akilli telefon pazarinda ilk 3’ü hedefliyoruz Huawei Türkiye Cihaz Yönetimi Pazarlama Direktörü Bilgin Demir de Türkiye’deki satiş adetlerini yükselterek pazar payinda aktif rol alan bir marka olmayi hedeflediklerini söyledi. Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin en büyük distribütörü KVK ve lider operatörü Turkcell ile işbirligimize güveniyoruz. Küresel ölçekte giderek büyüyen Huawei akilli telefon satiş rakamlarina, Huawei IDEOS ailesinin Türkiye’de yakalayacagi başari ile katkida bulunacagimiza inaniyoruz. Türkiye’de Huawei cihaz yönetimi olarak yilsonuna kadar ürettigimiz ve Türkiye’ye getirdigimiz tüm akilli telefon adediyle pazar payinda ilk 3’ü yakalamayi hedefliyoruz. Türkiye’deki lansmanimiz sonrasi Orta Asya ve Kafkasya bölgemizde de farkli operatörler ile IDEOS ürün ailesini tüketicilerin begenisine sunuyor olacagiz. Bu ürünler ile beraber fiyat/performans perspektifinde, Türkiye’de akilli telefon dengelerini alt üst edecegimizi biliyoruz ve önümüzdeki dönemde de yeni modeller ile tüketicilerin ihtiyaçlarina uygun yeni ürünlerimizle hayati kolaylaştirmaya devam edecegiz.”

Bülent Çavuşoglu: Huawei IDEOS ürün yelpazemize zenginlik katti KVK Teknoloji Genel Müdürü Bülent Çavuşoglu ise konuşmasinda Çin ekonomisinin giderek büyüdügünü ve dünyanin önde gelen ekonomileri arasinda yer aldigini belirtti. Çin’in dev telekomünikasyon firmasi Huawei ile işbirligi yapmaktan mutluluk duyduklarini belirten Çavuşoglu; “KVK olarak sektörümüzde liderligi devam ettirerek yeni işbirlikleri ile pazar payimizi yükseltmeyi hedefliyoruz. IDEOS ailesi ürün yelpazemize büyük bir zenginlik ve farklilik kazandiracak” diye konuştu. IDEOS X5: Mobil baglantida “tek çözüm” Yükleme hizlarini 7.2 Mb/saniyenin üzerine çikaran, HSDPA + WiFi dual ag destegi sunan ergonomik tasarimli IDEOS, internet erişimi için kullanicilara çok çeşitli olanaklar sunarken her yerde kullanima hazir mobil geniş bant hizmetleri sagliyor. Akilli telefon ayni zamanda, bir WiFi router gibi tek seferde beş cihaza kadar destek veriyor. Bu özellik IDEOS'u kablosuz baglanti seçeneklerinde “tek çözüm” haline getiriyor. IDEOS; Android 2.2 ile sadece hizli çalişmiyor, ayni zamanda sesli arama, sesli navigasyon ve SD kart uygulamalarini çaliştirma imkani sunuyor. Android Market™’de mevcut olan 100.000 den fazla ücretsiz uygulama ile IDEOS; iletişim, eglence, ofis ve finansal kapsamli konulardaki uygulamalari da kullanicilarla buluşturuyor. IDEOS X5; “Hayat onunla Kolay” slogani ile kullanicilarina IDEOS’un sahip oldugu tüm üstün özelliklere ek olarak 3.8” ekrani, Flash ve multi-touch özelligi ile benzersiz bir Internet deneyimi yaşatiyor. 5MP 720dp HD kamerasi ile de IDEOS X5 unutulmaz anlari, sevdiklerinizin videolarini aninda görüntülemenize ve paylaşmaniza olanak sagliyor. IDEOS X5 GPS ve navigasyon özelligi ile de aradiginiz adreslere, yol tariflerine de çok daha kolay ve hizli ulaştiriyor. IDEOS X5, Android Market erişimi ile yüzbinlerce bedava uygulamayi indirme imkani sunarken 4GB Rom/512MB Ram hafizasi ile tüm uygulamalarda ve özellikle oyunlarda rakiplerine göre çok farkli bir deneyim yaşatmaktadir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder